Zakelijke ondersteuning 

voor je vzw of onderneming

een sympathieke nerd die je processen, denkkaders, cijfers en mensen onder de loep neemt

Aanbod


Hoe kan ik je vzw of onderneming zakelijk ondersteunen?

 ZAKELIJKE LEIDING en OPERATIONEEL MANAGEMENT


Heb je tijdelijk en deeltijds nood aan extra handen in je organisatie? Ontbreekt het je aan zakelijke skills? Dreig je in een burn-out te vervallen of zwem je plots in een berg onvoorzien werk? Heb je het gevoel dat het sneller en efficiënter kan, maar je weet zelf niet goed hoe?

Ik spring graag bij!


Wat kan ik precies voor je doen? Je kan mijn werk samenvatten als operationeel en procesmanagement. Ik optimaliseer en digitaliseer processen en structuren in je organisatie. Denk bv aan het HR-beleid en het financieel beleid.


Daarnaast schrijf ik ook mee aan subsidiedossiers in de ruime socio-culturele sector. Ik bezorg je de cijfers en passende woorden in heldere zinnen. Zodat ook de subsidiërende instantie je (artistieke) plan begrijpt.
MENTORING VAN

NIEUWE ZAKELIJKE LEIDING

Heb je een nieuwe zakelijke aanwinst in je vzw, maar is hij/zij/die nog niet thuis in alle zakelijke domeinen?   Ik spring graag bij om het werk die eerste weken of maanden samen in goede banen te leiden. 

 

 

SPARRING PARTNER en STRATEGISCH

KLANKBORD

It's soms lonely at the top.

Heb je nood aan een sparring partner om je plannen, je beleidsplan, je wilde ideeën....mee af te toetsen? 


Zoek je iemand die buiten jouw eigen denkkaders kijkt en je de nodige kritische bedenkingen of vragen aanreikt? Ik denk graag met je mee, zowel inhoudelijk als financieel, met een extra oog voor mensen en welzijn.


We nemen je plannen samen onder de loep. Waar gewenst ga ik er ook concreet mee aan de slag.

  COACHING en WELZIJN

  Nood aan een klankbord ?

  Heb je zelf geen tijd of zin om je medewerkers te  coachen?

   

  Waarom klanten voor mij kiezen


   

  RESPECT


  Openheid, integriteit, humor en warmte zijn belangrijk in elke samenwerking. Welzijn op het werk is niet voor niets een stokpaardje.
   

  KWALITEIT en ANALYSE


  Ik leg de lat graag hoog, ben gedreven en houd van doordachte deskundigheid.


  Ik vraag me vaak af hoe systemen, mensen of organisaties werken. Waarom ze werken zoals ze werken en hoe het misschien makkelijker of efficiënter kan.

  Mijn ontrafelende geest gaat er graag mee aan de slag.

   GENERALIST


  Ik heb een breed interesseveld en beschik over veel en uiteenlopende professionele ervaringen. Ik zet deze kruisbestuiving graag in om met je mee te denken. Ik kijk graag over het muurtje, werk me snel in, leg linken en zie het bredere plaatje bij elke opdracht. Handig om in huis te hebben in een wereld vol specialisten.


  Wat anderen zeggen 

  "Anneleen is van enorme waarde voor ons collectief. Wij kunnen bij haar terecht voor vragen rond subsidies en vzw-perikelen. Haar enthousiasme en onderzoeksgoesting bewonderen en appreciëren wij enorm. 

  Zoek je een zakelijke, warme en gedreven ondersteuning voor je organisatie dan heb je aan Anneleen een enorme hulp. Wij zijn fan!"


  -Anke Jochems, Collectief Fiat

  "Anneleen is een grote meerwaarde voor de uitbouw van de HR-cyclus bij Docwerkers. Vroeger gebeurden medewerkersgesprekken eerder ad hoc. Anneleen bracht op korte tijd praktische handvaten en een heldere en eenvoudige gesprekkenyclus in de organisatie. Er was zowel oog voor het welzijn en de groei van de medewerkers als voor operationale doelen en evaluaties. De gesprekken zijn voor ons een heel bruikbaar instrument om een betrokken en productief team te creëren."


  - Pieter De Vos,  Docwerkers 


  Contact

  Heb je een vraag?

  Zin om samen te werken?

  Een korte vrijblijvende babbel om te zien of het klikt?   
   
   
   

  Liever mailen of bellen? Je kan me ook steeds een bericht sturen via onderstaand formulier of via info@anneleenpeeters.be. Of bellen op 0486 282 967.  unsplash